Om Oss

Vi vill leva ett radikalt församlingsliv

Livet med församlingen

Som delar i Kristi kropp, som församlingen kallas, så värderar vi varandras gemenskap högt och vi delar livet med varandra i vardagen. Vi träffas ofta flera gånger i veckan för planerade samlingar såväl som spontant umgänge.

Gudstjänster

Varje söndag kl 16:45 samlas vi för gudstjänst. Vi börjar med lite mingel där vi hälsar på varandra och landar tillsammans. Vi tar gärna en kopp kaffe eller te innan vi fortsätter.

Kring 17:00 börjar vi med lovsång. Vi vill ha en stor öppenhet för Guds ledning under gudstjänsterna och därför kan de se lite olika ut, men stommen är tillbedjan, undervisning, bön och så avslutar vi med fika och gemenskap!

Bönegrupper

Varannan vecka ses medlemmarna hemma hos varandra under ett par timmar för bönegrupp. Vi delar hur vi har det, ber och lovsjunger tillsammans. Medlemmarna är de som ser EFS Sävedalen som sin primära kristna gemenskap, så vägen till att delta i en bönegrupp är att dela livet i församlingen i övrigt, genom gudstjänster och gemenskap.

Mans- och kvinnogemenskap

I församlingen har vi regelbundna mans- och kvinnoträffar ca. en gång i månaden. Det är träffar med bl.a. samtal, bön, mat och gemenskap som vårdar och ger näring åt mans- och kvinnogemenskaperna.


Vårt Ledarskap

Sebastian Creutz

Sebastian Creutz

Församlingsföreståndare och grundare.
Lisa Creutz

Lisa Creutz

Församlingsledare, lovsångsledare och medgrundare.
Nils Lindberg

Nils Lindberg

Församlingsledare, lovsångsledare och medgrundare.

Vår Styrelse

Amelie Johansson

Ordförande

Linnea Petersson

Hugo Bengtsson

Kassör

Linnea Wikars

Sekreterare

Kontakta oss

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor, stora som små. Vi återkommer så snart vi kan.

© 2017 EFS Sävedalen
All Rights Reserved

Foto: Johan Thorén & Lisa Josefsson
Grafik: Josefine Lindberg

Swish: 1236958136
BankGiro: 827-5166

X